solar design product logo
Language:

Actualizat: 25 august 2014

Suntem producatori, nu importatori, nu intermediari.
Oferim garantie pentru toate utilajele comercializate
Asiguram transport la cerere.
Asistenta non-stop pentru toate echipamentele produse.
Instalare si instruire personal gratuite.
Oferim consultanta de specialitate.
Comercializam piese schimb pentru toate echipamentele produse.
Folosim oteluri de inalta calitate pentru a asigura fiabilitatea utilajelor noastre.
De ce noi?

Presa de peleti pentru furaje

Presa de peleti pentru furaje produsa de noi este similara ca si constructie si principiu de functionare cu presa de peleti pentru foc.

Diferenta dintre cele doua consta in faptul ca pres de peleti pentru furaje foloseste ca materie prima furajele pentru animale, cerealele sau diverse fibre vegetale, pentru a produce peleti folositi pentru cresterea animalelor.

Aceasta poate fi folosita atat pentru uz domestic, personal cat si pentru uz industrial, caz in care peletii vor fi folositi strict pentru vanzare. In acest sens, oferim o gama diversificata de solutii de adaptare, tocmai pentru a putea indeplini cerintele oricarui client in materie de capacitatile de productie/consum/marime peleti, s.a.m.d.

Presele de peleti fabricate de noi sunt concepute pentru a fi usor de utilizat, usor de intretinut si deosebit de fiabile, in procesul de productie utilizand oteluri speciale din productia interna sau importuri din tari precum Germania sau Cehia.

Proiectele proprii sunt elaborate dupa o lunga perioada de studiu ale produselor existente pe piata tocmai in idea de a elimina neajunsurile pe care uneori importurile le creeaza.

Presele sunt alimentate la energie electrica U=380 V c.a. insa la cerere pot fi adaptate pentru motoare termice independente sau pentru cuplarea pe tractor.

Proiectele noastre au in vedere extinderea gamei de prese de peleti avand in dezvoltare prese cu 3 sau role presoare, in functie de cerintele fiecarui client.

Pentru detalii si pret va rugam contactati-ne la adresele de aici: Contact

presa peleti proiect presa peleti productie presa peleti productie 2 presa peleti productie 2 presa peleti productie 2
Copyright © 2012-2013, S.C. Solar Design & Product S.R.L. Toate drepturile rezervate.