solar design product logo
Language:

Actualizat: 25 august 2014

Suntem producatori, nu importatori, nu intermediari.
Oferim garantie pentru toate utilajele comercializate
Asiguram transport la cerere.
Asistenta non-stop pentru toate echipamentele produse.
Instalare si instruire personal gratuite.
Oferim consultanta de specialitate.
Comercializam piese schimb pentru toate echipamentele produse.
Folosim oteluri de inalta calitate pentru a asigura fiabilitatea utilajelor noastre.
De ce noi?

Ciclon separator de praf

Dupa recoltare, prelucrare si depozitare exista sanse reale ca in compozitia paielor si a rumegusului sa se afle o cantitate substantiala de praf, peste limitele tolerate de standardele de productie.

Introdus in procesul de fabricatie odata cu materia prima, praful are un rol distructiv asupra componentelor masinii, acesta uzandu-le prematur, procesul culminand cu distrugerea lor.

In astfel de cazuri apar atat costuri suplimentare nedorite, cat si timpi morti in procesul de productie, fapt ce diminueaza profiturile producatorului.

Pentru a preantampina astfel de situatii s-a introdus in circuitul de productie un echipament cu rol de extragere a praful din material prima: ciclonul separator de praf.

Ciclonul separator de praf este un echipament in care sub actiunea curentilor de aer se face o separare centrifugala si gravitationala a particulelor nedorite din materia prima folosita.

In acest fel atat paiele cat si rumegusul pierd o cantitate considerabila de praf din componenta. Materialul astfel ramas este mai curat, efectul acestuia asupra echipamentelor fiind minim.

Praful extras de ciclonul separator de praf este dirijat si recuperat intr-un sac de panza speciala pentru a evita evacuarea lui in mediul ambiant.

Pentru detalii si pret va rugam contactati-ne la adresele de aici: Contact

ciclon separator praf
Copyright © 2012-2013, S.C. Solar Design & Product S.R.L. Toate drepturile rezervate.
>>